Keuken

Onze keuken

Het keukenteam onder leiding van Remco Tensen werkt met dagverse producten en volgt zoveel mogelijk de seizoenen en uiteraard waar mogelijk biologisch en eerlijk.

Breitner aan de Amstel heeft oog voor balans in smaak en structuur en presenteert de techniek van de Franse klassieke keuken op een moderne manier.

Gezelschappen

Onze tafels bieden (à la carte) plaats tot 9 personen. Reserveringen vanaf 10 personen worden gezien als een gezelschap waarvoor wij voor iedere gelegenheid een passende menusuggestie kunnen doen.

Restaurant Breitner aan de Amstel is in zijn geheel te reserveren voor gezelschappen tot 48 personen. De lunch serveren wij op afspraak aan gezelschappen vanaf 20 personen. Wij wisselen daarover graag met u van gedachten.

Daarnaast werken wij met zeer gerenommeerde reders samen, wat dacht u van ons menu maar dan geserveerd op een klassieke salonboot. Wij brengen u graag met hen in contact.

Gerecht Gerecht