Kaart

Voorgerechten
Vegetarisch
Verschillende bereidingen van aubergine met gebakken spelt, walnoot en citroenolie, kruidensalade
15,50
Gerookte biologische zalm
Huis gerookt en sashimi gesneden met kappertjes, crème van mierikswortel en rode ui
15,50
Heilbot
Gebakken filet met doperwt en asperge, gedroogde doperwt, gegrilleerde la ratte aardappel en schuim van asperge
16,50
Kabeljauw
Licht gerookt met Hollandse garnaal, salade van avocado en rode peper, gelei en schuim van garnaal, verschillende bereidingen van citroen
15,50
Zwezerik
Krokant gebakken met ossenstaart en ragout van kalfstong en champignons, hart van kropsla
19,50
Tamme eendenborst
Bereid als pastrami met bbq-saus, salade van witte kool, zilveruitje en gevulde crouton met ei, geroosterde babymaïs en kwarteleitje
16,50

Indien u allergieën of een intolerantie voor bepaalde producten heeft, laat u zich dan informeren door onze bediening.

Hoofdgerechten
Vegetarisch.
Groene Le Puy linzen met gegrilleerde little gem-sla, gemarineerde groenten en puree van groenten, geschaafde noot
28,50
Wilde zeebaars
Gebakken met gepofte aardappel en spek, broccoli en geroosterde prei, spread van broccoli en zwarte olijf
35,50
Dorade
Gegrilleerd met puntpaprika en compote van paprika, gemarineerde en gedroogde tomaat, een jus van tomaat en ansjovis
29,50
Biologische kip
Gebraden borst, ossobuco van de schenkel en krokante dij, zoete aardappel, compote van venkel en ingemaakte venkel, jus madera
29,50
Hollands lam
Gebraden rug en bout met tuinboon, compote van tomaat en jonge ui, gebakken polenta en jus van lam
33,50
Lende van kalf
Gebraden met artisjok, spitskool en gemarineerde coco boontjes, koekjes van ui en jus van kalf
33,00
   
Dagelijks wisselend
Diner menu 4 gangen 45,00
Pre theatermenu 3 gangen (dit serveren wij alleen om 18.00 uur / depart 19.45 uur) 35,00
Desserts
Kaasplateau
Verschillende soorten kaas
12,50
Taartje van appel
Met vanillesaus en sinaasappel roomijs
10,00
Crème brûlée
Met vanille met Italiaans roomijs
  9,00
Chocolade coulant
Met vanille toffee en kokosroomijs (De bereiding van dit warme chocolade taartje vergt 20 minuten)
11,50
Gemarineerde ananas
Dungesneden en gemarineerd met verveine siroop, parfait van honing en gesuikerd kruid
10,00

English Spring/Summer menu